Positiviteit; dat kan ik momenteel even goed gebruiken.

Soms het je van die perioden waarbij het allemaal niet meer zo vlotjes verloopt.

Twee weken geleden zat ik even een kleine 3 uurtjes op de spoedeisende hulp, omdat ik mij niet zo lekker voelde. Ik had weer erge last van draaiduizeligheid en ik zag dingen dubbel. Het was niet zo erg als een jaar geleden. Ik ben nu twee weken verder en voel me nog niet helemaal top. Komende week maar even naar de huisarts en kijken of hij wat voor me kan betekenen.

Nu het positieve!

Vanmiddag had ik een bevestiging in mijn e-mail zitten dat mijn inschrijving van de Nijmeegse Vierdaagse definitief was. Ik ben maar ingelogd en tot mijn opluchting is mijn dispensatieverzoek gehonoreerd. Yeey, dat betekend dat ik dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse kan lopen met de afstand van 30 km per dag. Mede door de ondersteuning van mijn revalidatie-arts, is dit gelukt. Nog 62 dagen en dan is het zo ver. Dan gaat dit meiske de Vierdaagse proberen uit te lopen.

Mijn wandel heup / rugzak maar eens even gepimpt voor de tocht. De emblemen erop genaaid en ook nog eens de sleutelhangers er aan gehangen. Het is een heel kunstwerk geworden. De foto’s komen nog..

badge rugzakΒ Β rugzak badge

Ik heb besloten voor de training van Nijmegen, mij in te schrijven voor de 4daagse van Nieuw-Vennep. Met de afstand van 10 km. Is van 7 – 10 juni, en daarnaΒ de Kippenloop op 11 juni lopen met mijn “aanstaande schoonzusje”.

En vanavond ook te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor het eennalaatste een vak van het tweede jaar! Als dat geen goed nieuws is. Nu nog 1 vak van de tweede en 2 vakken van het derde jaar en dan hoef ik “alleen nog maar mijn vierde jaar te halen.

Het zit gelukkig af en toe ook nog eens mee.

7 thoughts on “Positiviteit; dat kan ik momenteel even goed gebruiken.

 1. Hoi Lieke,

  Ik kan nergens lezen of het gelukt is om de Vierdaagse uit te lopen? Het was die week ook heel warm en vrijdagochtend is er een bak regen gevallen.

  Ik ben heel benieuwd!

  Groetjes,

  Floris

  • Hoi Floris,

   Ik kan je vertellen dat ik het gehaald heb. Ik was nog bezig om bloggen van de dagen te maken. Maar ik heb even geen tijd. πŸ™‚ Ja, ja tijd moet ik maken, hihi.

   Maar wat lief dat je er aan denkt πŸ˜‰

   Liefs, Lieke

   • Ik heb zelf ook de Vierdaagse twee keer gelopen dus ik weet hoe het is. En omdat het zo’n waanzinnig gevoel is als je hem uitloopt had ik eigenlijk wel verwacht dat je veel eerder een blog er over zou schrijven…

    Dus ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje bang was dat het niet gelukt was.

    Wat goed dat het is gelukt! Super gaaf!

 2. Gefeliciteerd, nog even door bikkelen met leren voor de volgende vakken! Tuurlijk is er ook altijd iets positiefs u cant have a rainbow without a little rain πŸ˜‰

  • Uiteraard, de studieboeken liggen alweer op me te wachten πŸ˜‰

   Je hebt ook wel gelijk πŸ™‚ maar soms lijkt het wel lang te regenen πŸ™‚

 3. Hoi Lieke,

  Wat fijn om te lezen dat je geslaagd bent, van harte gefeliciteerd!
  En ja het zit gelukkig ook nog eens mee dat had je onderhand wel eens verdiend.

  Dikke kus, Leni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *