18. Dag 2: Sloten – Workum

Dag 2 is aangebroken. De nacht niet al te lekker geslapen, maar ja, je kan ook niet uitgaan van super luxe šŸ™‚ Mij hoor je niet al te veel klagen hoor. Ik heb een slaapmasker, die zet ik op en ja, natuurlijk slaap ik niet zo lekker als in mijn eigen bedje. Maar dat geeft niks. Zaterdag slaap ik lekker naast me schatje. Rond een uurtje of 5 zijn de meeste wel wakker. Je kan om 6 uur het ontbijt ophalen en om 7 uur is de start.

Het is vandaag een km of 47. Ik ging moeizaam van start. Na 10 km was ik bij de blarenpost, ik naar binnen. Lange rij, maar duurde lang. Ik werd onwel en ben even flauwgevallen door de hitte.. Daarna kreeg ik ook nog een hyperventilatie.. Daar kwam ik maar moeizaam uit.. Ik heb over de eerste 10 km iets van 3 tot 3,5 uur gedaan..

Daarna als laatste weg gegaan.. En ben maar post voor post gaan lopen.. Na 27 km was ik stuk en heb daar een vrouw van 29 ontmoet en samen hebben wij hem uitgelopen. We hadden nog 23 minuten over voor de post sloot.. Het was een heftige dag maar ben er weer bovenop gekomen door alle medelopers. Die maken allemaal lieve praatjes. Ik kijk hoe ik me morgen voel.